Business Solutions

Easy to Remember

More →

Business Solutions

Easy to Remember

Read more →

Vision. Mission. Strategy

Hello and Welcome.

Mer...

MatHem inleder samarbete med Tina Nordström som komponerar matkasse

Ett flertal företag som tillhandahåller tjänsten att beställa en matkasse som levereras direkt hem till kunden sammarbetar med människor med olika typer utav erfarenhet inom kost och matlagning. Dessa samarbeten ger självklart kunderna en garanti att det som packa i deras matkasse är hälsosamt och varierat för att kroppen skall må bra.

Mat Tina gör matkasse åt MatHemMatHem har i sitt utbud en matkasse som under veckorna 12 till 16 år 2012 komponeras utav den kända Tv-kocken Tina Nordström och en matkasse i hopplockad utav Monika Ahlberg, även hon känd från TV men också för att ha skrivit 15 kokböcker, som finns i MatHems ordinarie sortiment. Det är helt klart att MatHem kommer att locka kunder på detta sätt. Förmodligen blir det väldigt avgörande för många att man har möjlighet att välja en matkasse komponerad utav någon som de känner till och som de vet har en erkänd bakgrund som duktig kock eller kostrådgivare.

På företagets hemsida kan man läsa vad Tina Nordströms matkasse innehåller vecka 12, och en av de tre rätterna är Laxstroganoff med buccatini. Laxstroganoff gör innehållet i Tinas matkasse extra intressant eftersom att det garanterat är något nytt för de allra flesta. Tina utlovar inte bara nya upplevelser för gommen, utan också mätta magar och glada män, fruar eller barn. Det låter inte dåligt! Kassen är som beskrivet en matkasse vars innehåll tagits fram för att räcka till fyra personer i tre dagar. Kanske passar den de som vill lyxa till det lite under ett par veckor? Det kan vara ett bra alternativ att välja som en helg-matkasse om det är så att man redan får en matkasse levererad till vardagarna. Priset för matkassen ligger på 490 kronor vilket ger en rabatt på 100 kr för första leveransen, och därefter är det ordinarie pris 590 kronor som gäller för de övriga leveranserna.

Monika Ahlbergs matkasse finns i MatHems sortiment alla veckor under året, och innehåller fem middagar för fyra personer. Monica är känd för att laga mat för alla sinnen, både doft, smak och öga. Hon arbetar gärna med ekologiska grönsaker, färska örter och säsongsbaserade råvaror. Att recepten i hennes matkasse utlovas vara både lätt- och snabblagade, vackra att se på och innehålla mycket goda smaker gör att det kan inspirera många att köpa just denna matkasse. Framförallt eftersom att – om man inte vet vem Monica Ahlberg är när man klickar sig in på MatHems hemsida kan man snabbt ta reda på det genom att leta fram hennes blogg eller läsa om henne på olika webbsidor.

Genom att samarbeta med olika kockar kan människor bli inspirerade att båda laga och uppleva riktigt god mat. För många är det garanterat en härlig känsla att få laga recept skrivna utav kocken de kan se på TV eller utav författaren bakom kokböckerna de så ofta tittar på i bokhyllan. För de som i vanliga fall får hem en matkasse till sin familj varje vecka kan det vara trevligt att under några veckor få beställa hem en matkasse med middag för tre dagar som kan ätas under helgen. Speciellt med tanke på att man när företag på detta sätt samarbetar med kända kockar kan förvänta sig lite mer utav innehållet i sin matkasse. För många är det nog bara rent utav en garanti att maten faktiskt är hälsosam och varierad, som den ofta utlovas att vara, när det är en erkänt duktig och medveten kock som har komponerat den matkasse man beställt. Om fler företag skulle ingå sådana här avtal med olika kockar eller kostrådgivare, och gå ut med det, så skulle förmodligen även de som inte riktigt kan bestämma sig faktiskt beställa en matkasse. Det krävs ibland bara det där lilla extra för att man skall lockas den sista biten. Chansen att de som redan får hem en matkasse varje vecka, och alltså redan är tjänsten trogna, beställer den där ”extra” matkassen från den duktiga kocken är relativt stor eftersom att de redan är insatta och bekväma med matkasseleveranser i veckorna.