Business Solutions

Easy to Remember

More →

Business Solutions

Easy to Remember

Read more →

Vision. Mission. Strategy

Hello and Welcome.

Mer...

Organisera en konferens i Stockholm

För att ha lite att komma med inför mötet har det blivit ett par timmars research om vad för möjligheter som finns i fråga om att hålla konferens i Stockholm. Som jag förstår det, finns det en ganska bred definition av vad konferens i Stockholm egentligen innebär och det verkar som att Stockholm i detta fall tillräknas alla konferensanläggningar som ligger inom pendelavstånd från staden vilket inte gör det enklare för oss som nu tillsatts för att organisera detta event.

På sätt och vis kan det ju vara bra att definitionen är så bred i och med att det ger oss möjlighet att välja på flera av de finare anläggningar som finns runtom i geografisk närhet och när man skall åka iväg på konferens i Stockholm vill man ju kunna erbjuda någonting som är lite utöver det vanliga. I och med att flera som är aktiva i verksamheten har ett stort antal år i näringslivet bakom sig, känns det inte som att ett av de nyare hotell vilka annonserar om konferens i Stockholm är något alternativ om man vill bjuda arbetslaget på någonting minnesvärt.

konferenser och möten i StockholmDetta har inneburit att vi i första hand sökt gårdar eller slott i naturområden var man kan slappna av och vi har ställt in siktet relativt snävt på att kunna förmedla en känsla av rustik och exklusiv ton istället för någonting modern och storstadsinspirerat. Jag tror att det kommer att falla de flesta i smaken. Vi har sett på en del olika alternativ var några av dessa legat med överkomligt avstånd från Arlanda! Jag har inte någon aning om hur mycket ståtliga anläggningar som kommit de senaste åren och när man nu skall hålla konferens i Stockholm finns åtskilliga slott och herrgårdar att välja på. Fördelen med att hitta någonting som ligger i närheten av flygplatsen behöver kanske inte ens sägas? Det blir avsevärt mycket enklare när man kan ta sig snabbt och enkelt till gården som är avsedd att bli ett tillfälligt hem under några dagar, och då man inte vill spilla för mycket tid på resan utan lägga krutet på upplevelsen av att vara på konferens i Stockholm, känns detta som ett bra val.