Business Solutions

Easy to Remember

More →

Business Solutions

Easy to Remember

Read more →

Vision. Mission. Strategy

Hello and Welcome.

Mer...

Schyssta MC-kläder!

Efter alla år som man tänkt och sparat för att få råd med sin första båge har det äntligen blivit av! Jag höll på i ett halvår innan jag hittade en hoj jag verkligen känner starkt för, och dessutom kostade den inte mer än jag hade råd med. Nu skall jag bara ha tag i bra MC-kläder och sedan bär det av på lång tur. Jag har ju så klart redan varit ute och kört med den även om jag inte haft några MC-kläder, men jag känner mig lite nervös i och med att det kan gå rätt så illa ifall man skulle halka. Det kanske är någonting som går över efter hand och som man vänjer sig vid. Att köra utan MC-kläder alltså. Jag vet inte varför man gör det i och för sig, för det är ju en hel del risker med att inte ha riktiga MC-kläder. Bågen jag köpt är en Harley och jag vill gärna hitta bra MC-kläder som passar till den. Det är ju lite av grejen med att ha speciella MC-kläder att de skall funka och se bra ut när man har dom på sig och åker omkring. En vän till mig talade om att han hade ett ställ över som jag kanske skulle kunna få till okej pris, men jag tror att jag vill handla nya när jag nu för första gången skaffar MC-kläder.

Det går ju såklart att bara gå in i e n affär som säljer MC-kläder och köpa det man tycker om, men det finns inte alltid snygga MC-kläder och det kan bli väldigt dyrt, vilket inte riktigt funkar för mig i dagsläget. Efter rekommendationer har jag kollat en sida var man kan beställa schyssta MC-kläder och det blir nog så att jag beställer istället för att gå till en affär. Det går att hitta en hel del MC-kläder på internet och i många fall är det faktiskt mycket billigare än i vanliga affärer! När man skall köra vill man ju inte behöva lägga allt man har på att få tag i MC-kläder utan ha råd med bensin och annat. Internet har en hel del fördelar jag inte kommit i kontakt med tidigare, men nu blir det första beställningen jag gjort och det handlar om MC-kläder En hel del nytt i min värld blir det, men jag trivs och känner mig riktigt sugen på att ta mig ut.